Creative coaching

Wij bieden coaching gericht op het vergroten van uw creativiteit aan. Hierbij gebruiken wij o.a. met de methode Think Like A Zebra®. Dit is een nieuwe, eenvoudige methode voor het verbeteren van creatief en innovatief denken. De methode wordt met veel succesvol gebruikt in Israël, Japan, Engeland en de VS.

De meeste mensen hebben circa 3 tot 5 strategieën om tot creatieve ideeën en invalshoeken te komen. We zijn gewend om vanuit onze ‘box’ te denken. De onconventionele, grappige ‘Think Like A Zebra’ methode helpt u spelenderwijs binnen een uur aan zeer veel nieuwe creatieve denkstrategieën en ideeën.

Waarom is deze creative coaching een goede investering?
We krijgen allemaal te horen dat het goed zou zijn wanneer we meer ‘out-of-the-box’ zouden denken om te zorgen voor oplossingen, vernieuwing en innovatie. Maar, onze gelimiteerde denkstrategieën voor creatief denken beperkt ons. Hoe zou het zijn om onze denkstrategieën te vertienvoudigen? Fantastisch toch?

Hoe doe je dat dan, out of the box leren denken?
Met Think Like A Zebra® krijg je via een originele denkwijze – Animal Coaches – en o.a. een spel praktische handvatten voor creatief denken. Je creëert zo zonder moeite meer nieuwe mogelijkheden, oplossingen of producten. Deze methode zorgt voor blijvend grotere creativiteit, dus voor meer inventieve oplossingen, vernieuwingen, productinnovatie! Het zorgt voor meer creativiteit in je werk en je dagelijks leven.

Wat maakt Think like a Zebra zo uniek? De beeldende vormgeving van het creatieve denkproces door het gebruik van Animal Coaches en de Creativity Calculator™.

Meer informatie, vragen, een offerte? bel Savvy People: 0655727231
TLaZ