Training & Workshops

Savvy People biedt diverse trainingen en workshops aan. Bovendien ontwikkelt Savvy People op verzoek voor bedrijven en scholen trainingen en workshops op maat.

In de submenu’s ziet u het huidige aanbod met uitgebreide informatie over inhoud, aantal deelnemers en kosten.

– Workshop ‘Begrijp ik je goed?’ Goed communiceren & assertiviteit.
Iedereen communiceert. Helaas is de communicatie niet altijd even effectief. Ineffectieve communicatie is veelal gevolg én oorzaak van onbegrip, emotie en conflict. In deze workshop krijgt u meer inzicht in communicatie in het algemeen en uw invloed op de communicatie in het bijzonder. U gaat uw gesprekspartner beter begrijpen en uw zeggingskracht vergroten. Het wordt makkelijker om duidelijke afspraken te maken en zo onbegrip en conflicten voorkomen. U gaat adequater optreden. Uw assertiviteit leidt tot meer rust en zelfvertrouwen.

– Creativity workshop: think out of your box. Ieder heeft circa 3 tot 5 strategieën om op creatieve ideeën en invalshoeken te komen. Er zijn echter veel meer invalshoeken. We zijn echter gewend om vanuit onze ‘box’ te denken. De onconventionele, grappige ‘Think Like A Zebra’ methode helpt u spelenderwijs binnen een uur aan zeer veel nieuwe ideeën. Savvy People heeft een licentie om ‘TLAZ’ in coaching en trainingen aan te bieden.

– Body Language: lees & begrijp wat niet gezegd wordt. Voelt u zich wel eens ongemakkelijk wanneer mensen reageren? Of twijfel je wel eens aan die reactie. En kan je niet duiden waarom? Wordt bewust van lichaamstaal en signalen onbewust en doe er je voordeel mee.

Indien u vragen over de trainingen, workshops of coaching heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons. Stuur een mail naar josee.savvypeople@gmail.com of bel 0655727231. Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn, spreekt u dan een boodschap in met uw telefoonnummer, wij reageren wij zo spoedig mogelijk.