Over Savvy People

Savvy People staat voor onconventioneel, origineel en oprecht.
Onze missie is het promoten en begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkelingspad, in bewustwording van wie ze zijn en dat uit te dragen en in wat ze willen en hoe ze dat kunnen bereiken- in ondernemen, werk, gezondheid, relaties, spiritueel.

Savvy People adviseert, coacht en traint bestuurders, ondernemers, managers van middelgrote bedrijven, advocaten, juristen, (para)medici en docenten. Voorts kunt u bij Savvy People terecht voor mediation op het gebied van overeenkomsten, samenwerking en arbeidsrelaties. Savvy People richt zich bij mediaton specifiek op het gebied van Cure & Care.

Onze visie:
Vele bedrijven specialiseren zich op een gebied: of werk, of relaties, of gezondheid of bewustwording. Onze ervaring is dat alles invloed heeft op elkaar. Je neemt jezelf – en je gedachten, overtuigingen, emoties, basisangsten, mogelijkheden, wensen, kracht, relaties, gezondheid – overal mee naar toe. Je kunt het een niet scheiden van het ander. Zoals je gedachten invloed hebben op je lichamelijke gesteldheid heeft ook je lichamelijke gesteldheid invloed op je gedachten en daarmee je acties. Wanneer je je bewuster daarvan wordt, kan je er mee gaan werken, zodat het een positieve invloed op je heeft.

Onze strategie:
Lichaam & geest verbinden. Natuurlijk staat het doel van een workshop voorop: bijvoorbeeld ondernemingsvaardigheden verkrijgen. Maar binnen onze trainingen en workshops is ruimte is voor ontwikkeling van authenticiteit. Eigen wijs en eigen gereid is prima: en we dagen je uit voorbij je kaders en overtuigingen te kijken, andere blikvelden te ontdekken en je te verwonderen. En daarvoor je stoel uit te komen.

Savvy People is opgericht door José Bosman. Zij is een ervaren coach, mediator en trainer. Voorts is zij een ervaren jurist en fysiotherapeut.

“Ik richt me op beroepen en soorten bedrijven waar ik mee bekend ben. Op branches waarin ik heb gewerkt en werk. Waar ik affiniteit mee en expertise & ervaring in heb. Ik spreek de taal van de mensen in deze beroepen en branches. Hierdoor heb ik goede aansluiting met mijn klanten. En krijgen zij het advies of de coaching, training, of mediation die (bij) hen past.”

coach, holistisch